REGISSEUR VAN EEN GESLOTEN KETEN

Alles onder één dak, zo werkt Vanlommel. Dat mag u letterlijk nemen voor de productie van het kalfsvlees, waardoor Vanlommel maximale versheid en houdbaarheid garandeert. Maar als regisseur van een gesloten keten behoudt Vanlommel ook ver vóór en ver ná de productie de volledige controle.


KALVEREN

Vanlommel koopt nuchtere kalveren aan bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De dieren gaan naar één van de vaste mesterijen, waar de kalverhouders samen met de technici van Vanlommel nauwkeurig toezien op hun evolutie. Ze krijgen er uitsluitend voer dat voldoet aan de strengste eisen. Vanlommel verzorgt ook zélf het transport van de kalveren, van het opvangcentrum naar de kalverhouderij, en van de kalverhouderij naar het slachthuis.

CONTROLE

Controles door onafhankelijke organen garanderen de kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid van het kalfsvlees van Vanlommel. Veeartsen van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voeren permanent controle uit op de levende dieren en de karkassen. Vanlommel is ook onderworpen aan het Belgisch Controlesysteem voor Vleeskalveren (BCV), dat in strenge kwaliteitsnormen voor elke schakel van de productieketen voorziet. Vanlommel was de eerste Belgische onderneming die kalfsvlees uitvoerde met het internationale kwaliteitslabel IFS (higher level).

CONTACT

Als familiebedrijf staat Vanlommel erop om een nauwe band met de klanten te hebben. Elke vraag is een uitnodiging om een antwoord op maat van de klant te geven. Grote of kleine hoeveelheden, alles wordt nauwkeurig versneden of verpakt naar de wensen van de klanten. Zij weten perfect wat zij van Vanlommel mogen verwachten.

TRANSPORT

Het kalfsvlees van Vanlommel wordt vervoerd met eigen vrachtwagens of geaccrediteerde transporteurs. Het transport voldoet aan de strengste criteria op het gebied van service, just in time levering en online temperatuurregistratie.