Transport van kalveren en kalfsvlees

Ook transport maakt deel uit van de geïntegreerde keten. Vanlommel werkt met eigen vervoer, zowel voor het transport van levende dieren als van vers kalfsvlees, dat internationaal gekoeld vervoerd wordt.


Wagenpark

Het transport van Vanlommel is niet alleen een extra service, maar ook een extra kwaliteitsgarantie. Uitgevoerd in eigen beheer (of met geaccrediteerde transporteurs die onder dezelfde omstandigheden werken), vormt het namelijk de laatste schakel in de volledig bewaakte keten.

Vers kalfsvlees

Vanlommel levert vers kalfsvlees wereldwijd. Vanuit zijn uitvalsbasis in België vertrekken dagelijks gekoelde transporten met kalfsvlees op maat voor retailers, groothandelaars en slagerijen. Wanneer de koelwagens weer richting België rijden, kunt u een beroep doen op het wagenpark van Vanlommel.

Levende dieren

Vanlommel vervoert levende dieren enkel voor eigen gebruik, van het opvangcentrum naar de kalverhouderij, en van de kalverhouderij naar het slachthuis. Dit transport verloopt altijd in optimale omstandigheden, waarbij het welzijn van de kalveren vooropstaat.