Vanlommel at Anuga 2023

Vanlommel schittert op Anuga in Keulen
Hall 6 Stand A010

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Vanlommel, uw vertrouwde experts in kalfsvlees uit België, prominent te zien zal zijn op de prestigieuze Anuga-beurs in Keulen! Anuga, bekend als 's werelds toonaangevende vakbeurs voor voeding en dranken, is het toonbeeld van levendigheid, diversiteit en dynamiek in de mondiale voedingsindustrie.

In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door openheid, transparantie, vertrouwen en partnerschap, ondergaat de voedingsindustrie een ingrijpende transformatie naar duurzaamheid en rechtvaardigheid. Anuga staat aan de voorhoede van deze evolutie, verenigt 's werelds grootste internationale gemeenschap van professionals uit de voedingsindustrie en ontsteekt een geest van grenzeloos optimisme.

Bij Vanlommel zijn we diep toegewijd aan het leveren van topkwaliteit kalfsvlees en tegelijkertijd het handhaven van de waarden van integriteit en duurzaamheid. Onze deelname aan Anuga weerspiegelt onze toewijding om aan de voorhoede van de trends in de industrie te blijven, transformatie te bevorderen en ervoor te zorgen dat we bijdragen aan een rechtvaardiger en milieubewust voedselsysteem.

We nodigen u uit om ons te vergezellen op Anuga in Keulen, waar we onze beste producten zullen presenteren en onze inzichten in de toekomst van de voedingsindustrie zullen delen. Blijf op de hoogte voor updates terwijl we aan dit ongelooflijke avontuur op Anuga beginnen, en laten we samen een helderdere en duurzamere toekomst voor voedsel vormgeven!

Tot ziens op Anuga in Keulen!